Лікар і телеведуча Олена Малишева розповіла про калій і натрій в харчуванні. Звичайна натрієва сіль не дає організму нічого хорошого, навпаки – це причина підвищення тиску і появи набряків. Для збереження здоров'я Малишева рекомендує використовувати сіль з калієм у харчуванні (дивіться відео).
Яку сіль в харчуванні рекомендує Малишева?
Сіль з калієм в Україні
Сіль з мінералами калію української торгової марки SOLENA продається в багатьох магазинах і торгових мережах. У складі солі SOLENA – 30% солі калію, а також набір дефіцитних мікроелементів, що робить її корисною альтернативою звичайної солі.
Чому Європа обирає сіль з калієм?
Чи відомо вам, що Фінляндія збільшила середню тривалість життя на 13 років і знизила смертність від серцево-судинних захворювань в 7 разів за допомогою заміни звичайної "шкідливою" солі на сіль, збагачену калієм? Сьогодні мільйони жителів Європи і Америки, обирають здорову сіль з калієм, яка продається у всіх великих магазинах і торгових мережах.
Проект оздоровлення фінів "Північна Карелія" - не програма економічного розвитку, що не дотації на проведення кардіопроцедур і не боротьба з курінням і алкоголем. Суть проекту - у вивченні впливу їжі на проблему високої смертності від інсультів та інфарктів. Про проект «Північна Карелія» і пов'язані з ним національні проекти в Фінляндії вже опублікована величезна кількість матеріалів і статей.