Багато натрію (солі) міститься в хлібі, ковбасних виробах (оброблені м'ясні продукти), сендвічах (вуличні хот-доги, гамбургери), піццах, готових супах з концентратів. Тому вживання цих продуктів слід уникати.
Рекомендації Асоціації кардіологів України та Асоціації дієтологів України до дієти зі зниженим вмістом солі
Практичні рекомендації по дотриманню дієти з пониженим вмістом натрію
Зверніть увагу!
Автори-розробники:
Сіль з пониженим вмістом натрію SOLENA
Сіль із зменшеним вмістом натрію, рекомендована асоціаціями дієтологів і кардіологів, представлена в лінійці солей українського виробництва SOLENA. Базовий склад солі SOLENA – це суміш солей натрію і калію (70% хлориду натрію і 30% хлориду калію). Солоність солі SOLENA практично така ж, як і у звичайної солі.