Поради дієтолога: сіль в харчуванні

2971

Чи знаєте ви добову норму споживання солі, а також чим небезпечне її перевищення? Яку сіль потрібно вибирати для здорового харчування?

На ці та інші питання відповіла лікар-дієтолог Анастасія Соколова клініки сучасної ендокринології "Ендокрін Медікал". Відео було опубліковано на YouTube-каналі клініки.

В кінці виступу дієтолог радить використовувати в харчуванні сіль з пониженим вмістом натрію, яка сьогодні є в продажу. В Україні така сіль зараз виробляється під торговою маркою SOLENA. В її складі - 30% солі калію , а також дефіцитні в харчуванні мікроелементи.



Зменшити споживання солі натрію до норми та зменшити дефіціт калію в харчуванні допоможе сіль SOLENA зі зниженим вмістом натрію (70% солі натрію, 30% солі калію). Натисніть, щоб дізнатись, де придбати сіль SOLENA. Адреси магазинів