Їжа без солі стає прісною. Як же смачно їсти без солі?
Китайські медики рекомендують вибирати сіль з пониженим вмістом натрію - повідомляє "Міжнародне радіо Китаю". Адже саме проблема зайвого натрію в харчуванні - одна з головних причин розвитку серцево-судинних захворювань і ранньої смертності.
У солі зі зниженим вмістом натрію на 30% менше хлориду натрію, а успішно замінює його хлористий калій. При цьому калій, як відомо, необхідний для здоров'я, він нормалізує високий тиск і захищає стінки судин. Таким чином сіль з пониженим вмістом натрію допомагає збалансувати вміст натрію і калію в харчуванні, а також має профілактичну дію проти гіпертонії.
Ще китайські медики радять більше вживати в їжу свіжі продукти, і краще варити, парити, ніж смажити і підсмажувати у фритюрі.
Наукові дослідження довели, що смак людини можна довільно змінити. Це означає, що в міру скорочення солі в щоденному раціоні людина з часом зможе гідно оцінити натуральні гідності інгредієнтів.
Зменшити споживання солі натрію до норми та зменшити дефіціт калію в харчуванні допоможе сіль SOLENA зі зниженим вмістом натрію (70% солі натрію, 30% солі калію). Натисніть, щоб дізнатись, де придбати сіль SOLENA.
